Kövessen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal!
Tata 34/380-114 Tatabánya 34/223-016
H-P: 09:00-17:00, SZ: ZÁRVA

Serengeti szafari program pihenéssel Zanzibár szigetén

Ország: Tanzánia
Régió: Körutazás Tanzániában
Város: Körutazás Tanzániában
Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Üdülés, Üdülés
Utazás: Repülő
Szálláshely: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Utazásazonosító: 261185
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
További érintett desztinációk: Tanzánia - Körutazás Tanzániában - Körutazás Tanzániában » Tanzánia - Zanzibár - Zanzibár

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Megtelt!


Izgalmas szafari programok Tanzánia változatos nemzeti parkjaiban, köztük a Serengeti végtelen szavannáin, majd tökéletes kikapcsolódás Zanzibár meseszép, hófehér homokos tengerpartjain – tartson velünk!

Dátum 2019. február 2 - február 14.
Időtartam 13 nap/11 éj
Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő Kb. 10 óra
Elhelyezés 3-csillagos lodge-okban a szafari program során, 4-csillagos szállodában Zanzibáron
Ellátás félpanzió Arushában, teljes ellátás a szafari alatt, all inclusive ellátás Zanzibáron
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám 18 fő

PROGRAMLEÍRÁS1. nap: utazás Dohába


Elutazás Budapestről a reggeli órákban Dohába. Érkezés délután, transzfer a szállodába, majd szabad program, lehetőség Doha felfedezésére egyénileg. Szállás Dohában (1 éj).

 

2. nap: továbbutazás Tanzániába

Reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Kilimandzsáró repülőtérre. Érkezés délután, transzfer a szállodába. Vacsora. Szállás Arusha környékén. (1 éj).

 

3. nap: Manyara-tó Nemzeti Park

Reggeli után utazás a Manyara-tó Nemzeti Parkba, amely a Manyara-tó partja és a Rift-völgy meredek fala között fekszik, ez az egyetlen park a térségben, ami egész évben zöld. A tó és környéke leginkább páratlan madárvilágáról nevezetes, pelikánok, kormoránok, rózsaszín flamingók és számtalan egyéb madárfajta található itt. Szállás a Manyara-tó környékén (1 éj).

 

4. nap: Serengeti Nemzeti Park

A reggelit követően utazás a Világörökség részét képező Serengeti Nemzeti Park irányába, Tanzánia első és legnépszerűbb nemzeti parkjába. A Ngorongoro Természetvédelmi Területen és a Serengeti-síkságon haladunk át, útközben folyamatosan vadakat figyelhetünk meg. Vacsora és szállás a nemzeti park területén fekvő lodge-ban (1 éj).

 

5. nap: Serengeti Nemzeti Park

Kora reggel vadlesre indulunk a világ egyik leghíresebb vadrezervátumában. A közel 15 ezer km2-es terület Tanzániában, a kenyai határ mentén fekszik, a Viktória-tó mellett. Itt találhatjuk a természetfilmekből ismert klasszikus afrikai tájat, a végtelen szavannákat. A park állatvilága rendkívül gazdag, oroszlánok, elefántok, gnúk, zebrák, gepárdok, leopárdok, zsiráfok, antilopok, vízilovak, majmok, hiénák, sakálok mind otthont találnak itt. Piknik ebéd után utazás a Ngorongoro Természetvédelmi Terület irányába, a Világörökség részét képező Ngorongoro-kráterhez. Útközben vadles a Serengeti szavannáin. Szállás a kráternél (1 éj).

 

6. nap: Ngorongoro Kráter

Reggeli után leereszkedünk a Ngorongoro kráterbe. A hatalmas vulkanikus kráter egész Kelet-Afrika vadvilágának kicsinyített mása, területe csupán 260 km2, de folyók, mocsarak, tavak, hegyek, völgyek, síkságok és bozótos szavannák teszik változatossá a tájat. A kráter otthont ad zebráknak, gnúknak, továbbá gazellák ezrei, bivalycsordák, jávorantilop nyájak, kongónik, elefántok, oroszlánok, gepárdok, hiénák, varacskos disznók, megannyi vízi-, ragadozó- és énekesmadár is él itt. Délután utazás Arushába, szállás Arusha környékén (1 éj).

 

7. nap: utazás Zanzibárra

Transzfer Kilimandzsáró repülőterére, elutazás Zanzibár szigetére. Transzfer a tengerparti szállodába (5 éj).

 

8-11. nap: Zanzibár


Szabad program, kikapcsolódás Zanzibár lenyűgöző, fehérhomokos tengerpartján.

 

12. nap: elutazás Zanzibárról

Délután transzfer a sziget repülőterére, elutazás Dohába, érkezés éjjel.

 

13. nap: hazautazás Budapestre

Elutazás Dohából az éjjeli  órákban, érkezés Budapestre kora reggel.


Részvételi díj tartalma: repülőjegyek, 1 éj szállás Dohában,  5 éj szállás a szafari program során teljes ellátással, 5 éj szállás Zanzibáron all inclusive ellátással, transzferek és vadlesek a leírás szerint, belépőjegyek a nemzeti parkokba, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illetékek: kb. 149 000 Ft/fő, tanzániai vízumdíj: kb. 50 USD/fő, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, borravalók.
 
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a sárgaláz elleni oltást igazoló oltási könyvet kérhetik a zanzibári érkezéskor, kérjük, gondoskodjanak az oltás beadatásáról. Malária elleni gyógyszer szedése ajánlott az út során.

Ha értesülni akar legújabb ajánlatainkról

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Időjárás
 • Aquaba
 • Hurghada
 • Sharm El Sheikh
 • Sousse 16 ℃
 • Tenerife 25 ℃
 • Miami 22 ℃
 • Punta Cana 22 ℃
 • Varadero
 • Thaiföld
 • Mexikó
 • Kaprun 19 ℃
Várjuk szeretettel irodáinkban:
Tata
Ady Endre utca 8/A
 • 34/380-114
 • tata@vertesutitars.hu
 • H-P: 09:00-17:00
  SZO: Zárva
Tatabánya
Fő tér 18/D
 • 34/223-016
 • tatabanya@vertesutitars.hu
 • H-P: 09:00-17:00
  SZO: Zárva